ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ
Λίγα λόγια Η επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ) είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο, γεγονός στο οποίο συνέβαλε και η ένταξή του  στο ολυμπιακό πρόγραμμα το 1988.  Είναι ένα άθλημα που  μπορούν να απολαύσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης λόγω του χαμηλού κινδύνου τραυματισμού. Προσφέρει μεγάλη ψυγαγωγία και διακρίνεται για την ταχύτητά του. Η προσφορά του πινγκ πονγκ στη διαμόρφωση αλλά και στη διατήρηση της φυσικής κατάστασης του ατόμου είναι αδιαμφισβήτητη καθώς συνδυάζει την ενδυνάμωση όλων των μυών του σώματος με την αεροβική άσκηση. Παράλληλα με την σωματική διάπλαση προσφέρει αξιοσημείωτη βελτίωση των αντανακλαστικών καθώς απαιτεί άμεση διαμόρφωση στρατηγικής και γρήγορη λήψη αποφάσεων διατηρώντας έτσι την πνευματική διαύγεια του αθλουμένου σε υψηλά επίπεδα. Η πιο ενδεδειγμένη ηλικία για να ξεκινήσει ένα παιδί το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι 6 ετών, ενώ για τους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός κι επομένως μπορεί να γίνει το οικογενειακό σας άθλημα!!!

Υλικοτεχνική υποδομή ΔΑΠΕΔΟ
Tο ping-pong hall του συλλόγου μας διαθέτει το νέας γενιάς δάπεδο TARAFLEX της GERLFLOOR πάχους 7 mm.Το δυναμικό υπόστρωμα αφρού του αθλητικού δαπέδου, με τεχνολογία διπλής συμπίεσης CXP, υπόσχεται μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών και μεγαλύτερη άνεση κατά την άθληση και είναι εγκεκριμένο από την ITTF και ETTU.

TΡΑΠΕΖΙΑ
Τα τραπέζια μας είναι BUTTERFLYTOKYO 25 BLUE επιφάνειας 25 mm τα οποία χρησιμοποιούνται σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.