ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Τμήματα Ενηλίκων για Αρχάριους και Προχωρημένους

Στον Αθλητικό Όμιλο Ιλισσός Καλλιθέας διατηρούμε τμήματα πινγκ πονγκ για όλα τα επίπεδα.

Στα τμήματα αρχαρίων ξεκινάμε από την εκμάθηση του αθλήματος με τα βασικά χτυπήματα και τις σωστές τεχνικές, σιγά σιγά και με τις κατάλληλες προπονητικές τεχνικές φτάνετε σε σημείο να μπορείτε να παίζετε σωστά και σταδιακά να βελτιώνετε και την τεχνική σας.

Αντίστοιχα, στα τμήματα προχωρημένων, οι προπονήσεις διαφέρουν και είναι αρκετά πιο εξειδικευμένες. Σκοπός των προπονήσεων είναι η συνεχής βελτίωση των χτυπημάτων και των τεχνικών ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε με επιτυχία όταν βρίσκεστε απέναντι από διαφορετικά είδη παικτών. Σκοπός είναι να μπορείτε να ανταποκρίνεστε γρήγορα και να αλλάζετε στρατηγική ανάλογα με τον αντίπαλό σας.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη διαφορά;

Εκτός από τους προπονητές του ομίλου στις προπονήσεις έχουμε και sparring partners. Οι sparring partners είναι έμπειροι αθλητές του πινγκ-πονγκ οι οποίοι προπονούνται μαζί σας για να σας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι αλλά και στην εκμάθηση ειδικότερων τεχνικών και χτυπημάτων. Στο πρόγραμμα πινγκ πονγκ αναζητήστε τις προπονήσεις στις οποίες συμμετέχει και ο sparring partner.

Multiball training, αυτή η προπονητική τεχνική μας βοηθά μέσα από τη συνεχή επανάληψη να βελτιώσουμε πιο εξειδικευμένα χτυπήματα. Εδώ ο προπονητής μας στέλνει συνεχώς μπάλες μέχρι να πετύχουμε σταδιακά το στόχο μας καθώς μέσα από την επανάληψη βελτιωνόμαστε. Στο πρόγραμμα πινγκ πονγκ αναζητήστε τις προπονήσεις multiball training.

Robot training, με τη χρήση ρομπότ επιτυγχάνουμε την βελτίωση της τεχνικής των χτυπημάτων και τις αποδοτικότητας.

Εκμεταλλευτείτε τις εξειδικευμένες προπονήσεις που παρέχουμε αλλά και τα τουρνουά που διοργανώνουμε για τη συνεχή ανάπτυξή σας.