ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

Το πινγκ πονγκ δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι ένα άθλημα που μπορεί να προσφέρει πολλά σε μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για ένα άθλημα που κρατάει τα παιδιά σε εγρήγορση, βελτιώνει τα αντανακλαστικά τους και εξασκεί το μυαλό τους (διαμορφώνουν στρατηγική παιχνιδιού και μαθαίνουν να παίρνουν αποφάσεις).

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με το table tennis από την ηλικία των 6 ετών.

Φυσική κατάσταση – πρόγραμμα physical condition

Στον Αθλητικό Όμιλο Ιλισσός Καλλιθέας σκοπός μας δεν είναι απλά να μάθουμε στα παιδιά να παίζουν πινγκ πονγκ. Αυτό που μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους εκπαιδευτές του αθλήματος, είναι το γεγονός ότι παρέχουμε και προπονητική φυσικής κατάστασης στους μικρούς μας αθλητές.

Τι ακριβώς εννοούμε; Όλα τα παιδιά προπονούνται στο table tennis 3 φορές την εβδομάδα, και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα συστήνουμε να γίνεται και προπόνηση φυσικής κατάστασης (physical condition). Αυτές οι επιπλέον προπονήσεις, που ουσιαστικά βοηθούν πολύ τα παιδιά, γίνονται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Οι προπονήσεις φυσικής κατάστασης πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο γυμναστή (δεν γίνεται από τον προπονητή του πινγκ πoνγκ) και έχουν ως στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης του παιδιού ώστε να αποκτήσει περισσότερη δύναμη, ευλυγισία, ισορροπία και ταχύτητα στο παιχνίδι. Στην ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα του FITNESS CENTER τα παιδιά προπονούνται σε πολλά επίπεδα με την βοήθεια τραμπολίνο, bosu, προπονητικής σκάλας (ladder sprint) κ.α.Θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο παρέχουμε στα παιδιά σας μία πλήρη σωστή αθλητική εμπειρία και για αυτό το λόγο οι προπονήσεις φυσικής κατάστασης δεν έχουν καμία επιπλέον χρέωση. Συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο κόστος εκμάθησης του table tennis

KIDS PINGPONG PROGRAMM