ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος του Αθλητικού Ομίλου Ιλισσός Καλλιθέας αποτελείται από 3 επίπεδα.

Τα δύο πρώτα επίπεδα, Red Hall και Green Hall, αποτελούν το βασικό κορμό του των εγκαταστάσεων του ομίλου καθώς εκεί πραγματοποιούνται οι προπονήσεις μικρών και μεγάλων αθλητών του πίνγκ πόνγκ.

Red Hall

Στον αθλητικό χώρο Red Hall θα βρείτε 4 τραπέζια table tennis BUTTERFLY TOKYO 25 BLUE επιφάνειας 25 mm. Τα ίδια τραπέζια χρησιμοποιούνται και σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Επιπλέον, διαθέτουμε και ένα τραπέζι εκμάθησης με ρομπότ στο οποίο  μπορείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα του παιχνιδιού σας αλλά και την τεχνική σας.

Στον Αθλητικό Όμιλο Ιλισσός Καλλιθέας όμως δεν έχουμε φροντίσει μόνο για τα ποιοτικά τραπέζια αλλά και για το ποιοτικό δάπεδο. Στο επίπεδο Red Hall ,το οποίο πήρε το όνομά του από το κόκκινο δάπεδό του, έχουμε εγκαταστήσει δάπεδο TARAFLEX της GERLFLOOR πάχους 7mm. Το δυναμικό υπόστρωμα αφρού του αθλητικού δαπέδου, με τεχνολογία διπλής συμπίεσης CXP, υπόσχεται μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών και μεγαλύτερη άνεση κατά την άθληση και είναι εγκεκριμένο από την ITTF και ETTU.

Green Hall

Στην προπονητική αίθουσα Green Hall θα βρείτε άλλα 4 τραπέζια table tennis BUTTERFLY OCTET 25 BLUE ενώ το δάπεδο είναι TARAFLEX της GERLFLOOR πάχους 3mm.

Fitness center

Εκτός από τις αθλητικές αίθουσες με τα τραπέζια του πινγκ πονγκ το τρίτο επίπεδο του Αθλητικού Ομίλου Ιλισσός Καλλιθέας φιλοξενεί ένα πλήρως εξοπλισμένο και μοντέρνο fitness center.

Η αίθουσα του fitness center διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να λάβετε μέρος στα ομαδικά μας προγράμματα. Μπάλες yoga, step για αεροβική, στρώματα γυμναστικής ακόμα και ειδικά πανιά (εξαιρετικά ανθεκτικά) για aerial pilates.

 

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

FITNESS